Et spennende og utfordrende år går mot slutten

17. des 2021
Lesetid: 2 min

Restriksjoner, avstandsregler, påbud om munnbind, vaksiner, tester og hjemmekontor har preget, og preger fortsatt virksomhetsåret 2021. Til tross for dette, har både våre medlemmer og vi holdt hjulene i gang.

Julebrev bilde

Kontakt med, og informasjon til våre medlemmer har vært en prioritet gjennom året. Vi har fått arrangert flere seminarer og kurs digitalt i første halvdel av året. Kurs, seminar og konferanse fysisk i den siste halvdelen av året.

Det har også vært møter i våre ekspertutvalg, konsultative råd, både digitalt og fysisk. Blant annet er arbeidet med Mørketallsundersøkelsen 2022 i gang. Vi har også hatt, og skal ha møter med flere av våre medlemmer om hvordan vi best kan hjelpe hverandre og andre medlemmer.

På vegne av våre medlemmer og stiftere har vi svart på relevante høringer, hatt kontakt med myndigheter og politikere om ulike temaer.

En av sakene som har fått mye oppmerksomhet, både i medier, hos våre medlemmer og hos myndighetene, er saken om kartlegging av kritisk infrastruktur under havoverflaten og overvåking av avansert undervannsteknologi. Tilbakemeldingene på dette har gitt mange positive reaksjoner, og vil forhåpentligvis føre til noen tiltak som kan bidra til et bedre helhetlig situasjonsbilde og øke evnen til helhetlig sikkerhetstenkning både hos myndigheter og virksomheter.

Vi ser frem til å holde flere regionale arrangementer i året som kommer, og vi er i gang med planleggingen av det første. Nå opplever vi igjen usikkerhet med økt smitte og nasjonale og regionale tiltak. Vår lit settes til at både myndigheter og befolkningen i fellesskap klarer å få kontroll på smittespredningen slik at vi kan åpne opp igjen så fort som mulig.

Vi vil takke alle våre medlemmer, stiftere tillitsvalgte og samarbeidspartnere for engasjement, samarbeid. Vi ser frem til fortsettelsen i 2022.

Med dette ønsker vi alle en trygg jul, og et sikkert nytt år!

PS.

Visste du forresten at vi tilgjengeliggjør alle relevante veiledere og vurderinger fra ulike myndigheter på en egen side, slik at du slipper å gå inn på en rekke ulike sider for å finne det du trenger? Vi har også samlet alle lenkene til de politi og sikkerhetsmyndigheter som har en tips-funksjon på en egen side.

Oppdatert: 17. des 2021

Publisert: 16. des 2021

Takk for at du vil laste ned en rapport fra NSR.

  • ${ error }
  • ${ error }
  • ${ error }
  • ${ error }
  • ${ error }
  • ${ error }
  • ${ error }
  • ${ error }
  • ${ error }
  • ${ error }
Lukk

Takk!

En epost med lenke til nedlasting av ${ this.publicationData ? this.publicationData.title : '' } er sendt til ${ this.email }.