Medlemspraten med: Trygg!

15. des 2020
Lesetid: 3 min

NSR tok denne uken praten med vårt ferske medlem; Trygg. En London-basert, start-up bedrift som har bygget sitt eget programvare som tilbyr massemeldinger, kommunikasjon og tilpasset kartplattform med formål å hjelpe ansatte å ta trygge beslutninger og dermed skape bedre resultater.

Trygg skjerm

Cato Stensland er Director of Client Services i start-up sikkerhetsselskapet Trygg. Han har lang erfaring innen sikkerhetsarbeid og har sammen med briten Joseph Motley og iren Charlie Mayne grunnlagt Trygg.

Hva er Trygg og hva driver dere med?

- Vi har skreddersydd et system for å kunne foredle lokalkunnskapen bedrifter opparbeider seg i alle områdene de opererer i. Trygg er et system for ansatte og arbeidsgiver hvor man blant annet kan markere områder som er spesielt utrygge eller definert trygge, i tillegg kan man ved kriser enkelt kommunisere tiltak fra folk på bakken og sentralt, på tvers av flere grensesnitt. Trygg er trademarka "Digital safety net". Med det mener vi at organisasjoner og selskap kan benytte seg av våre verktøy for å bedre å kommunisere med, ha oversikt over og ta vare på sikkerheten til sine ansatte, sier Stensland.

Dere er egentlig et britisk selskap som opererer i hele verden, men endre opp med navnet Trygg. Hvordan gikk det til?

- Grunnen til dette er at en av grunnleggerne foreslo "Trygg" da vi skulle velge navn. Vi sendte rundt en liste med navnalternativer til folk i bransjen og det var overveldende positiv respons for Trygg fra de engelsktalende, som er litt morsomt. De syntes det var fengende, ikke så klisjé og likte betydningen. Men selve selskapet er registrert som Raven Strategies Ltd og AS, produktet og brandingen vår går for "Trygg".

Hva er sikkerhet for dere, og hvordan jobber dere med dette?

- Sikkerhet for oss er først og fremst informasjon. Vi leverer ingen fysisk sikring. Vi er overbevist om at med riktig informasjon til rett tid og gode kommunikasjonskanaler så kan man unngå fare og risiko, eller i verste fall håndtere oppståtte situasjoner bedre. Derfor har vi utviklet en plattform som samler flere generelle funksjonaliteter, som konkurrenter tilbyr enkeltvis, i tillegg til å bygge ut nye i et grensesnitt som er svært intuitivt og enkelt. Vi vil engasjere den enkelte bruker slik at alle har samme virkelighetsbilde og tar de riktige valgene, sier Stensland.


Hva tenker dere om framtiden? Hvordan vil koronakrisen påvirke deres bransje framover?

- Covid-19 ga oss en hard start på året. Vi hadde bemannet opp og investert en god del for å holde tritt med etterspørselen. Dette stagnerte for oss, som i mange andre bransjer. Vi klarte derimot og snu dette ved å sette søkelys på det vi kunne gjøre noe med. Vi er i gang med store brukergrensesnitt-oppdateringer og har hjulpet flere firmaer med å forberede seg på verden etter covid-19. Sånn sett ser vi lyst på tiden fremover. Jeg tror det at Covid-19 rammet alle har gjort at flere ser at forvaltningen av ansatte utenlands ofte har vært mangelfull, spesielt oversikt og kommunikasjonsbiten. Dette er noe vi kan hjelpe til med. Alle vil ut igjen for å fortsette med sitt, vi ønsker å støtte dem hvor vi kan.

Hvordan bruker og opplever dere ellers NSR-medlemskapet?

- Vi er nylig blitt medlem av NSR, men har historisk hatt god kontakt med nåværende og forrige ledelse. Dette har gitt oss gode tilbakemeldinger og anledninger til å komme i kontakt med potensielle kunder. Vi tror at NSR er den riktige kanalen for oss for å utvikle gode relasjoner på tvers av bransjen i Norge og ikke minst til å lære av NSR i vår kontinuerlige utvikling av produktene våre. Vi har flere mulige samarbeidsideer og er spent på veien videre, sier Stensland.

For ytterligere spørsmål om Trygg kan Cato Stensland nåes på +47 481 32 901 eller catos@tryggglobal.com.

Cato

På bildet: Cato Stensland

Oppdatert: 15. des 2020

Publisert: 14. des 2020

Takk for at du vil laste ned en rapport fra NSR.

  • ${ error }
  • ${ error }
  • ${ error }
  • ${ error }
  • ${ error }
  • ${ error }
  • ${ error }
  • ${ error }
  • ${ error }
  • ${ error }
Lukk

Takk!

En epost med lenke til nedlasting av ${ this.publicationData ? this.publicationData.title : '' } er sendt til ${ this.email }.