En verden i endring, forstår vi konsekvensene?

Sikkerhetskonferansen skal ikke være størst - men best på fag og nettverk

 

 

 

Edderkoppen Scene i Oslo

19. september 2019

 

Samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring‐Gjedde vil åpne konferansen, og Anders Anundsen er konferansier.

På konferansen vil vi presentere hovedfunnene fra Kriminalitets- og sikkerhetsundersøkelsen i Norge, kriminalitetsbildet og sikkerhetsbildet nasjonalt og internasjonalt.

Du vil blant annet få høre om hvordan politiet i Møre og Romsdal klarte å avverge at personene bak en ny avansert form for svindel, lyktes med å komme unna med 3,1 millioner kroner, samt om annen kriminalitet og svindel på nett.

CIO i Hydro Jo De Vliegher vil fortelle om cyberangrepet tidligere i år, og hvordan de håndterte og organiserte hendelsen. Han vil også snakke om hvordan de utnyttet eksisterende erfaring og planverk, og gi anbefalinger til oss andre, basert på egne erfaringer og lessons learnt.

Journalist Kadafi Zaman i TV2 forteller om sine erfaringer på risikofylte oppdrag, og Carl-Axel Hagen fra Norges Bank vil dele med oss hvordan han ivaretar de ansattes sikkerhet på reise.

Spesialrådgiver i FN, og tidligere administrerende direktør i Rederiforbundet, Sturla Henriksen, vil snakke om det globale bildet.

Sikkerhetssjef i Coop, Soner Sevin, vil fortelle om ulike sikkerhetshendelser fra store virksomheter her i Norge og i utlandet, og gi råd om hvordan du kan unngå å bli et mål.

Katrina Jean Rosseland (16), vil fortelle oss hvor skadelig det kan være å legge igjen personlige data på nettet uten å ha tilstrekkelig kunnskap om datasikkerhet.

Det blir også utdeling av Outstanding Security Performance Award (OSPA).  Hold øyne og ører åpne for gode kandidater og send din nominasjon HER.

Sikkerhetskonferansen er den viktigste møteplassen for verdifulle relasjoner og faglig påfyll.
Vi har flere spennende foredragsholdere på lager, så følg med på e-post og her på nettsiden. Og du bør sikre deg en plass allerede nå, fordi her kan det bli fullt!

Detaljert program er under arbeid, og legges ut fortløpende.

Ønsker du å være utstiller på konferansen?

Klikk på knappen under for priser og informasjon.

Eller klikk her for mer informasjon.

Næringslivets Sikkerhetsråd | Postboks 5493 Majorstuen | 0305 Oslo | Middelthunsgt 27, Majorstuen | nsr@nsr-org.no

Følg oss