Bestill utstillerplass ved Sikkerhetskonferansen 2019

 

 

 

Vi har ingen utstillerplasser ledige for 2019. Sett deg inn i materialet under, og bestill plass på Sikkerhetskonferansen 2020!

Årets konferanse vil blant annet handle om hvordan kriminalitetsbildet påvirker næringslivet, kriminalitet fra et internasjonalt perspektiv, caser og reisesikkerhet. Hydro kommer for å fortelle om cyberhendelsen i mars, og ny leder av NSR vil stå på scenen.

Vil du vite mer om hva som skjer på konferansen kan du ta en titt nederst på denne siden. Her kan du se programmet og lese om foredragsholderne.

Utstillerplassen gir deg salgs- og nettverksmuligheter

Utstillerplass gir god anledning til å promotere overfor relevante personer. Blant de påmeldte finner vi blant annet IT-direktører, sikkerhetssjefer, informasjonssjefer, fagsjefer, spesialister, vedlikeholdsansvarlige, seniorrådgivere og sikrings- og beredskapsledere. 

Hva koster det å være utstiller?

Hvordan bestille?

Du kan velge utstillerplass med eller uten tilgang til selve konferansen. Alle som melder seg på konferansen er samtidig påmeldt middagen. Det kan være hyggelig å møte forretningsforbindelser over en matbit - så en konferansebillett kan kanskje lønne seg?

 

Utstillere 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samarbeidspartnere

 

 

 

 

 

Næringslivets Sikkerhetsråd | Postboks 5493 Majorstuen | 0305 Oslo | Middelthunsgt 27, Majorstuen | nsr@nsr-org.no

Følg oss