CCSP - Certified Cloud Security Professional

Fra 22.06.2020 til 26.06.2020 kl. 23:59

Digitalt

Som sertifisert CCSP har du bevist at du har det som trengs for å utforme, implementere og administrere cybersikkerhet i skytjenester slik at sikkerheten støtter forretningsmålene på en kostnadseffektiv måte.

På grunn av situasjonen med korona-utbruddet tilbyr vi nå våre (ISC)2-kurs som online-kurs. Vår erfarne instruktør gjennomfører kurset på video-konferanse slik at du kan ta kurset uten å måtte reise eller møte opp i et klasserom. 

Fakta om kurset: Rettet mot sikkerhetsarkitekter, driftsledere, prosjektledere og ledere opp til og med CISO som har fokus på bruk av skytjenester. Kurset blir holdt på engelsk. For å spare miljøet vil kursmaterialet oversendes digitalt. Kursmateriale på papir kan oversendes på forespørsel dersom påmelding og betaling har funnet sted minimum to uker før kursstart.

Eksamen er på engelsk og kan tas når som helst på et hvilket som helst Pearson Vue godkjent testsenter som 3 timers regulær eksamen, ingen hjelpemidler tillatt.

Mens CISSP er den mest prestisjefylte internasjonale sertifiseringen for sikkerhets-

eksperter, er CCSP den raskest økende sertifiseringen. CISSP tar utgangspunktet i tradisjonelle datasenteroperasjoner, mens CCSP har sitt fokus på skytjenester. I tillegg ser man også på noen av de viktigste juridiske utfordringene som skytjenester bringer inn.

Innholdsmessig er begge sertifiseringene likeverdige, men med ulikt fokus. CCSP er en fremtidsrettet sertifisering som dekker følgende kunnskapsdomener:

  1. Architectural Concepts & Design Requirements
  2. Cloud Data Security
  3. Cloud Platform & Infrastructure Security
  4. Cloud Application Security
  5. Operations
  6. Legal & Compliance
     

Målet med kurset er at man skal forstå og kunne anvende kunnskapene fra pensumet i sitt daglige arbeid umiddelbart etter avsluttet kurs.

Som sertifisert CCSP har du bevist at du har det som trengs for å utforme, implementere og administrere cybersikkerhet i skytjenester slik at sikkerheten støtter forretningsmålene på en kostnadseffektiv måte. Som sertifisert CCSP du bli medlem av (ISC)², og får tilgang til et bredt spekter av ressurser, pedagogiske verktøy og nettverksmuligheter.

Experis Cybersecurity har «Oppstartsgaranti» på sine kurs. Det betyr at når du har meldt deg på, vil kurset bli arrangert.

For mer informasjon og pålelding klikk her.

Kommende aktiviteter

Næringslivets Sikkerhetsråd | Postboks 5493 Majorstuen | 0305 Oslo | Middelthunsgt 27, Majorstuen | nsr@nsr-org.no

Følg oss