Vis deg fram på Sikkerhetskonferansen!

Det nærmer seg NSRs store årlige Sikkerhetskonferanse på det Gamle Museet 20 september. I år feirer vi også 40års jubileum. Som utstiller får du en utmerket arena å vise frem din bedrift og dine produkter.

Gamle Museet

Gamle Museet

 Vi har satt sammen et spennende program som vil gi deg som deltaker oversikt over trender og trusler i en sikkerhetsmessig stadig mer krevende hverdag.

I tillegg til faglig påfyll og oppdatert trusselbilde, vil du treffe kjente og møte nye som deler din interesse for sikkerhet. Det vil bli gode pauser med tid til besøk på stand. Dette er et velutprøvd og populært element på NSRs Sikkerhetskonferanser, og vi har kun noen få plasser igjen.

Standleie er 15 000,- eks. moms, men dette inkluderer konferanse, lunsj og middag for den som betjener standen. tillegg vil bedriftens logo legges på vår hjemmeside under fanen Sikkerhetskonferansen, og dere har mulighet til å legge ved et ensides infoark i konferansens programhefte (infoarket må være i PDF format og i stående retning, og oversendes NSR innen 1. september 2017).

For mer info rundt utstillermuligheter kontakt Tone Nymoen: tny@nsr-org.no

Program og påmelding til konferansen finner du her

Næringslivets Sikkerhetsråd | Postboks 5493 Majorstuen | 0305 Oslo | Middelthunsgt 27, Majorstuen | nsr@nsr-org.no

Følg oss