Ny styreleder i NSR

Direktør i Spekter, Tore Eugen Kvalheim, ble valgt til styreleder i Næringslivets Sikkerhetsråd på årsmøtet 1. juni.

Tore Eugen Kvalheim

Tore Eugen Kvalheim (Foto: Arne Røed Simonsen)

- Forebygging og sikring for å unngå kriminalitet står sentralt for Spekters medlemsvirksomheter. Gjennom styrevervet i Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR), ser jeg frem til kunne bidra til at rådet videreutvikler sitt arbeid med å forebygge næringslivsrelatert kriminalitet, sier Kvalheim.

Fagsjef og konstituert leder av Virke Inkasso, Iman Winkelman ble valgt til ny nestleder i styret.

- Det er svært hyggelig å ha fått fornyet tillit som nestleder i styret til NSR. Nå ser jeg frem til å videreføre mange av de spennende satsningene organisasjonen er i gang med, og som bidrar til å skape høy medlemsverdi. Som styre må vi også legge til rette for videre vekst i medlemstallet i perioden som kommer, sier Winkelman.

Både Kvalheim og Winkelman har begge erfaring som styremedlemmer i NSR.

- ­Jeg vil gjerne takke avgåtte styreleder, Frode Bjeglerud fra Finans Norge, for det gode samarbeidet vi har hatt gjennom hans periode som styreleder, og jeg ser frem mot å jobbe videre sammen med Kvalheim og det øvrige styret i perioden som kommer, sier direktør i NSR, Jack Fisher Eriksen.

Øvrige nye styremedlemmer som ble valgt inn på årsmøtet var, Tom Staavi, Finans Norge, Rune Foshaug, NHO, John Hammersmark, Norges Rederiforbund og Birgit Farstad Larsen, COWI.

Næringslivets Sikkerhetsråd | Postboks 5493 Majorstuen | 0305 Oslo | Middelthunsgt 27, Majorstuen | nsr@nsr-org.no

Følg oss