Ny regional koordinator for Østlandet Vest

Morgan Sæbø i NOKAS er av styret i NSR oppnevnt som ny regional koordinator for Østlandet Vest. Regionen dekker Telemark, Vestfold og Buskerud.

Morgan Sæbø (Foto privat)

Morgan Sæbø (Foto privat)

Morgan har 22 års erfaring med sikkerhet i Vestfold, Telemark og Buskerud som avdelingsleder i Nokas AS. Morgan erstatter Knut Erik Friis, som har sluttet i PwC for å bli fagredaktør for undersøkende journalistikk i Drammens Tidende.

- ­Personlig brenner jeg for større fokus på sikkerhet, og å øke kompetansen innen sikringsfaget. Jeg ser frem til å representere NSRs medlemmer i regionen, og ønsker å bidra til økt rekruttering i de fylkene jeg representerer, sier Morgan Sæbø.

Han har de siste årene også jobbet for et godt offentlig – privat samarbeid, blant annet å være Tønsberg Næringsforenings representant i brukerfora politi. Morgan er også medlem av Fylkesberedskapsrådet og i programkomiteen for Beredskapsdagen i Vestfold.

- NSR ønsker Morgen velkommen som regional koordinator og vi ser frem til samarbeidet. Det offentlig private samarbeidet er svært viktig. En god kontakt mellom våre regionale koordinatorer, politiets næringslivs kontakter og lokalt næringsliv vil være svært viktig fremover, sier Jack Fischer Eriksen, direktør i NSR.

- Jeg kjenner Morgan Sæbø som en faglig dyktig og med lang og bred erfaring fra sikkerhetsbransjen, og ser frem til å samarbeide med Morgan Sæbø for å redusere risikoen for kriminalitet rettet mot næringslivet. Jeg har allerede avtalt møte Sæbø for å bli stake ut kursen fremover, sier Jarl Martin Pedersen, næringslivskontakt i Sør-Øst politidistrikt.

Næringslivets Sikkerhetsråd | Postboks 5493 Majorstuen | 0305 Oslo | Middelthunsgt 27, Majorstuen | nsr@nsr-org.no

Følg oss