Nettvett.no er revitalisert!

Etter en stund i "skyggen" er informasjons og hjelpesiden nettvett.no nå børstet støv av og fått ny drakt.

Vidar Sandland (Foto: NorSIS)

Vidar Sandland (Foto: NorSIS)

For å bidra til å øke samfunnets kunnskap om IKT-sikkerhet inngikk Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom), Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) og NorSIS en avtale om drift av nettportalen Nettvett.no.

NSR var tilstede hos NorSIS da en nye nettsiden gikk på "lufta" og feiret med en enkel markering, 18. april kl. 13:00.  NSR var også representert i referansegruppen til den opprinnelige Nettvett. Etter en kort testperiode er nettstedet nå offisielt i drift.

Nettvett.no har eksistert siden 2005, men er nå videreutviklet og revitalisert gjennom dette samarbeidet. Nettsiden skal bidra til sikrere bruk av Internett for innbyggere og mindre og mellomstore bedrifter som er nettsidens målgrupper.

NorSIS har redaktøransvaret for Nettvett.no og vil ha det daglige ansvaret. Nkom og NSM er med på eiersiden og skal aktivt bidra til innholdet og nettsidens utvikling.

- NettVett.no er nå lansert med nytt design og med oppdaterte veiledninger samt at vi har samlet veiledningene som var på Nettvett.no, idtyveri.info og norsis.no, sier Vidar Sandland, seniorrådgiver i NorSIS. Sandland har vært prosjektleder for "nye" Nettvett

Er det temaer du mener vi bør ha med eller andre innspill du mener vi bør ta med oss i det videre arbeid, så gi oss gjerne tilbakemeldinger på det, avslutter Sandland.

Næringslivets Sikkerhetsråd | Postboks 5493 Majorstuen | 0305 Oslo | Middelthunsgt 27, Majorstuen | nsr@nsr-org.no

Følg oss