Kim Traavik hedret med Lifetime Achievement Award

For tredje gang i Norge ble OSPA-prisen utdelt på Sikkerhetskonferansen i går. Juryen hadde gjort et godt arbeid blant mange gode nominasjoner i alle kategorier.

Kim Traavik (Foto: Arne Røed Simonsen)

Kim Traavik (Foto: Arne Røed Simonsen)

Outstanding Security Performance Award er uavhengig og inkluderende, og gir en mulighet for dem som utfører fremragende arbeid sikkerhet og sikring, enten som kjøpere eller leverandører, til å bli anerkjent og berømmet for sin innsats.

Det var opp mot 200 tilstede i salen, og publikum og finalistene var spente på hvem som kunne gå hjem med pris, heder og ære.  OSPA-prisen er nå spredt til 8 land, og allerede i neste uke går OSPA US av stabelen i Dallas, Texas.  Og hvem vet, en dag utdeles OSPA Global.  Det er planen!

Vinnerne av OSPA 2017 er:


Beste nye Sikkerhetsprodukt: Vitnemålsportalen.  Utviklet av CERES. Marte Holhjem og Rikke K Gåsholt tok i mot prisen på vegne av CERES. Prisen ble overrakt av professor Martin Gill, som også er prisens opphavsmann.


Fremragende intern leder for sikkerhet: Hanne Tangen Nilsen, Telenor. Prisen ble overrakt av administrerende direktør i Securitas, Martin Holmen.

Fremragende sikkerhetsrådgiver: Telenor Norge. Prisen ble overrakt av informasjonsdirektør i Finans Norge, Tom Staavi. Hanne Tangen Nilsen mottok prisen på vegne av Telenor Norge.


Beste offentlige sikkerhetsinitiativ
: Forsvarsbygg, for Sikringshåndboka 2016. Leder Nasjonalt kompetansesenter for sikring av bygg, Helge Langberg mottok prisen på vegne av Forsvarsbygg. Utviklingsdirektør i COWI, Birgit Farstad Larsen overrakte prisen.

Lifetime Achievement Award: Kim Traavik. Prisen ble overrakt av styreleder i NSR og direktør i Spekter, Tore Eugen Kvalheim.

Finans Norge, som er en av NSRs stiftere, var hovedsponsor for årets OSPA.

Næringslivets Sikkerhetsråd | Postboks 5493 Majorstuen | 0305 Oslo | Middelthunsgt 27, Majorstuen | nsr@nsr-org.no

Følg oss