Hvorfor er reisesikkerhet så viktig?

Vi reiser som aldri før, ofte til land med en betydeligere høyere risiko for å bli utsatt for kriminalitet enn det vi er vant med her til lands. På Sikkerhetskonferansen 2019 får vi ta del av erfaringene til to drevne aktører - en journalist som har opplevd farene på kroppen og en sikkerhetssjef med ansvar for andres sikkerhet på reise.

Kadafi Zaman og Carl-Axel Hagen

Kadafi Zaman og Carl-Axel Hagen

 
Kadafi Zaman, journalist i TV2, har gjennom sin jobb vært på mange oppdrag i høyrisikoland som Afghanistan, Jemen og Irak.

Kadafi har gjennom sine reiser erfart behovet for god reisesikkerhet. Mange av hans oppdrag har vært risikofylte, og han har til og med blitt arrestert mens han har vært på jobb i Pakistan.

Carl-Axel Hagen, sikkerhetsdirektør i Norges Bank, har verktøyene for å veilede de ansatte for en mest mulig trygg reisehverdag.

Norges Bank har kontorer i mange land og dermed mange ansatte på reise. Carl-Axel vil dele hvordan Norges Bank ivaretar deres sikkerhet både før, under og etter reiser til ulike steder i verden.
 


Mer fra programmet:

Samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde vil åpne konferansen, og Anders Anundsen er konferansier.

Du vil blant annet få høre om hvordan politiet i Møre og Romsdal klarte å avverge at personene bak en ny avansert form for svindel, lyktes med å komme unna med 3,1 millioner kroner, samt om annen kriminalitet og svindel på nett.

Spesialrådgiver i FN, og tidligere administrerende direktør i Rederiforbundet, Sturla Henriksen, vil snakke om det globale bildet.

Det blir også utdeling av Outstanding Security Performance Award (OSPA).  Hold øyne og ører åpne for gode kandidater og send inn din nominasjon!

Sikkerhetskonferansen er den viktigste møteplassen for verdifulle relasjoner og faglig påfyll.
Vi har flere spennende foredragsholdere på lager, så følg med på e-post og på nettsiden. Og du bør sikre deg en plass allerede nå, fordi her kan det bli fullt!

Detaljert program er under arbeid, og legges ut fortløpende.
 

Næringslivets Sikkerhetsråd | Postboks 5493 Majorstuen | 0305 Oslo | Middelthunsgt 27, Majorstuen | nsr@nsr-org.no

Følg oss