Søk

logo

 

Disse kommer - kommer du?

 

NYTT KONSEPT - NYTT STED

I 2017 blir Sikkerhetskonferansen avholdt i de flotte lokalene til

Gamle Muséet i Oslo

Vi feirer 40 år! Dette blir markert gjennom hele dagen. 
Få med deg konferansen 20. september 2017. Den blir helt unik.

 

 

Noen av temaene på årets Sikkerhetskonferanse er:

Kriminalitetsbildet
Næringslivet rammes av mange typer kriminalitet. På konferansen vil du få presentert kriminalitetsbildet sett fra både politiets og næringslivets ståsted. Du blir også blant de første som får høre årets hovedfunn fra Kriminalitets- og sikkerhetsundersøkelsen i Norge. Kristin Skogen Lund er en av de som har takket ja til å holde innlegg om dette.

 

 

 

Sikkerhet globalt
Internasjonal politikk og hendelser påvirker også sikkerheten til norske virksomheter, både her hjemme og ute i verden. Vi lever i en omskiftelig tid og trusselbildet er bredt og sammensatt. Begreper somterror, hybridkrig, datanettverks operasjoner og påvirkning mot politiske personer, prosesser og norsk næringsliv, dukker opp stadig oftere. Derfor er det viktig at næringslivet har en god forståelse av trusselbildet.

 

 

Fremtidens teknologis betydning for sikkerhet i næringslivet
Norge påvirkes av globalisering og teknologisk utvikling. Og mye av kriminaliteten har flyttet seg til steder hvor oppdagelsesevnen er lav; til den digitaliserte delen av samfunnet. Idar Kreutzer, Heine Wang, Martin Holmen og Kimberly Lein-Mathisen, administrerende direktør i Microsoft Norge, er noen av de du vil få høre i denne sesjonen.

 

 

Programmet er under arbeid, og vi vil oppdatere siden etter hvert som de ulike foredragsholderne og temaene faller på plass.

 

 

 

Faktaboks

UtstillereSpørsmål om utstillerplass og pris kan rettes til
Tone Nymoen

 

 

Følg oss

Våre eiere